XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Pogodak Andrijaševića iz penala doneo pobedu dubljanima

Utakmica u Gornjem Ribniku: Stari Trstenik - Kamenorezac 76

Na igralištu u Gornjem Ribniku pred oko 70 gledalaca osrednji meč u okviru 7. kola Druge rasinske okružne lige odigrali su stari rivali Stari Trstenik domaćin ovog susreta i gostujuća ekipa Kamenorezac 76 iz Dublja. Pre utakmice bila je provala oblaka pa je bilo pitanje odigravanja utakmice, srećom razvedrilo se i utakmica je počela sa zakašnjenjem.

 

Zahvaljujući dobroj drenaži terena nije bilo vode pa su igrači mogli da kontrolišu loptu i da stvaraju šanse za pogodke. Dubljani su nastupili bez golmana Vladimira Petrovića pa ga je na golu zamenio danas solidni Dragan Župac. Samo što se krenulo sa centra u 2. minutu gosti iz Dublja su pogodkom beka Vladimira Jankovića došli u vođstvo sa 1:0. Gosti su posle toga krenuli u napade nebi li izjednačili rezultat i to im je uspelo u 27. minutu pogodkom Bojana Milovanovića. To jue ujedno bio i rezultat poluvremena.

Šanse su imali jedni i drugi, bilo je i prekršaja zbog oštre igre ali i lošeg suđenja glavnog arbitra Nikole Tripkovića, pa nisu bili zadovoljni domaćini ni gosti. Ipak igralo se otvoreno i borbeno sve do 90. minuta kada je u šesnaestercu domaćih oboren igrač Kamenorezca 76 Đorđije Andrijašević i sudija Tripković je opravdano pokazao na belu tačku. Jedan od igrača domaćih je u prdužetku susreta nezadovoljan ovom odlukom sudije, ometao izvođenje penala dva puta, ipak na intervenciju kapitena ekipe Stari Trstenik Veškovca i drugih igrača, penal je izveo Đorđije Andrijašević i pogodkom postavio konačan rezultat ove utakmice 1:2 za Kamenorezac 76.

Posle ovog odigranog kola dubljani su trenutno na 7. mestu na tabeli sa 10 bodova, a Stari Trstnik je na 12. mestu sa 7 bodova. Naredno kolo Kamenorezac igra sa ekipom Poljoprivrednik na svom terenu u Dublju, a Stari Trstenik gostuje u Garevini kod ekipe Mladost 1977. Delegat ove utakmice u Gornjem Ribniku bio je Srbin Radičević.

Niže lige Niže lige Druga rasinska okružna liga Stari Trstenik Kamenorezac 76