XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Bez pobednika u Leštanima
14.03.2022 OFK Beograd

Romantičari su postigli dva pogotka na gostovanju u Leštanima, ali su se na Karaburmu vratili tek sa jednim osvojenim bodom. Nakon prvog poluvremena koje je završeno bez pogodaka, u nastavku igre viđamo četiri gola, po dva na obe strane. FK Leštane - OFK Beograd 2-2 (0-0).

 

Prvo poluvreme nije proteko u nekom jačem tempu, da bi igrači oba tima pokazali veću želju posle pauze. Domaći su poveli ubrzo nakon početka drugog poluvremena preko Nikole Stegnjaje, da bi se plavo-belim igračima ofanziva isplatila tek u 80 i 82. minutu kada postižu dva pogotka za preokret preko Andreje Lazovića i Petra Ugrice. Ipak, u 86. minutu Igor Krmar postiže gol šutem sa distance za veliku radost domaćeg tima i postavlja konačan rezultat.

Po teškom terenu, oslabljeni neigranjem nekoliko povređenih igrača, Romantičari su imali više od igre i bili konkretniji od protivnika koji je zapretio tek u nekoliko situacija. Treba reći da na ovom meču gostujući igrači nisu dobili javnu opomenu. Na kraju, nakon velike borbe, u premijernom kolu nastavka šampionata, na kraju svakoj ekipi ostaje po bod. 

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd Leštane OFK Beograd