XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Pobeda trsteničana, Perčević igrač utakmice

U 8. kolu prvenstva Srpske lige Istok Trstenik je posle bolje i efikasnije igre u drugom delu utakmice, savladao solidnu ekipu Radnički iz Svilajnca 4:1, poluvreme 0:0.

Susret je posmatralo 250 gledalaca, a vodio ga je sudija Bojan Mitrović iz Pirota. U prvom delu utakmice domaći su propustili nekoliko zrelih prilika za pogodak, ispromašivali su se Marković, Vukojičić, Lazarević i Jovanović.

Šef stručnog štaba trsteničana Milutinović na poluvremenu vrši dve izmene koje su u nastavku susreta dobrom igrom doprinele da trsteničani pobede i uknjiže tri značajna boda.

Najpre je u 47. minutu Vukčević savladao golmana gostiju Ivanovića. Goran Perčević je bio sa dva postignuta pogodka u 53. i 61. minutu igrač utakmice, u 77. minutu gosti su uspeli da smanje rezultat pogodkom Blagojevića, a konačan rezultat 4:1 za Trstenik PPT postavio je mladi i sve bolji iz kola u kolo Luka Lazarević u 87. minutu.

Ovom pobedom trsteničani su ostali na 7. mestu tabele sa 13 osvojenih bodova i pozitivnom gol razlikom. U narednom 9. kolu gostuju u Bošnjacu gde ih čeka Jedinstvo.

Tri važna boda trsteničana na svom terenu

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Istok Trstenik PPT Radnički (S)