XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
OLS: Rad – Crvena zvezda 0:3
24.11.2018 mojacrvenazvezda.net

Omladinci Crvene zvezde pobedom nad Radom (3:0) su završili polusezonu u Omladinskoj ligi Srbije. Iako su izabranici Bratisava Živkovića bili bolji rival i u prvom delu igre, Bunić je do odlaska na odmor ostao nesavladan.

Foto: facebook.com/crvenazvezdafk

Drugo poluvreme je donelo željeni pomak crveno-belima, a prva lopta u mreži domaćina završila je u 57. minutu. Burmaz je odličnom loptom u prostor uposlio Kupusovića koji je iz igre izbacio Stojanovića, izborio poziciju za šut i savladao golmana Rada.

 

Prednost je udvostručio Jočić u 71. minutu udarcem glavom na asistenciju Stajića sa levog boka. Samo tri minuta kasnije još jedna akcija bisera Crvene zvezde po levoj strani donela je novo slavlje, a konačni rezultat postavio je Borisav Burmaz.

Crveno-beli juniori polusezonu su završili sa 35 bodova uz učinak od 11 pobeda, dva remija i tri poraza, a do kraja godine odigraće još dva duela u UEFA Ligi mladih i to protiv Napolija i Pari Sen Žermena.

 

Rad – Crvena zvezda 0:0 (0:3)

Stadion: Pomoćni teren stadiona „Kralj Petar Prvi“. Sudija: Srđan Jovanović. Strelci: Kupusović u 57, Jočić u 71. i Burmaz u 74. minutu.

Rad: Bunić, Rajković, Stojanović, Vukotić, Djorić, Savić, Aleksić, Grubišić, Čumić, Dejanović, Stojanović.

Crvena zvezda: Krstović, Kukolj, Stajić, Adžibaba, Milikić, Eraković, Kupusović (od 68. Djorđević), Stojanović, Burmaz (od 78. Ajdinović), Jočić (od 78. Babić).

Omladinske lige Omladinske lige Omladinska liga Srbije Rad Crvena Zvezda