XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Prvi poraz omladinaca Čukaričkog u sezoni, OFK Beograd odneo bodove!
03.11.2018 FK Čukarički

Prvi poraz omladinaca Čukaričkog u sezoni, OFK Beograd odneo bodove-AndrijaFratrović-

Omladinci Čukaričkog zabeležili su prvi poraz u sezoni, i to na domaćem terenu protiv OFK Beograda, posle vođstva u prvom poluvremenu. Činilo se posle prvih 45 minuta da će Brđani upisati još jedan trijumf, ali se to na kraju nije dogodilo.

Ekipa Velička Kaplanovića bila je bolji rival u prvom pouvremenu, a to je krunisala vođstvom, posle pogotka Andrije Fratrovića u 27. minutu. Ali, u nastavku Romantičari su diktirali ritam, te su uspeli najpre da izjednače pogotkom Bogdanovića u 61. minutu, a 12 minuta kasnije Stevanović je postavio konačan rezultat.

Čukarički – OFK Beograd 1:2 (1:0)

Strelci: 1:0 – Andrija Fratrović u 27, 1:1 – Mladen Bogdanović u 61, 1:2 – Luka Stevanović u 73. minutu.

Teren: SC Rakovica. Gledalaca: 100. Sudija: Dejan Gligorijević. Pomoćnici: Goran Božović i Novak Novaković (svi iz Beograda). Žuti kartoni: Bakić, Nikčević, Ignjatović (Čukarički), Petrović, Popadić (OFK Beograd).

ČUKARIČKI: Mićović, Ignjatović, Kamenović, Fratrović, Radojičić, Bakić, Terzić, Radovanović (od 72. Daničić), Rakonjac, Mihailović (od 71. Ristović), Nikčević.

OFK BEOGRAD: Simonović, Popadić, Gačić, Ristović (od 63. Bačvanski), Daraboš, Bogdanović, Đurović (od 55. Delić), Petrović (od 72. Stevanović), Miailović, Jevtić (od 55. Janković), Jovanović (od 65. Lakušić).

Omladinske lige Omladinske lige Omladinska liga Srbije Čukarički OFK Beograd