XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
Omladinci Zvezde porženi u "derbiju"
25.08.2018 mojacrvenazvezda.net

Omladinska selekcija Crvene zvezde poražena je u prvom večitom derbiju u sezoni rezultatom 2:1. Po izuzetno toplom i teÅ”kom vremenu za igu naÅ”i fudbaleri rođeni 2001. godine poraženi su u prvom ovosezonskom večitom derbiju od ekipe Partizana rezultatom 2:1. Gostujući tim u svojim redovima imao je pet fudbalera rođenih 2000. godine, dok je u ekipi Bratislava Živkovića samo MiloÅ” Gordić, rođen godinu dana pre svojih saigrača.

Crno-beli su poveli sredinom prvog poluvremena preko Å tulića. Pre toga, odlične prilike na drugoj strani imali su Kupusović i Stojančić. Na samom početku drugog poluvremena, Kokir je duplirao vođstvo svog tima, da bi poraz ublažio Jočić iz jedanaesterca u samom finiÅ”u susreta. Utisak je da je prevagu na stranu Partizana donelo veće iskustvo i petorica starijih fudbalera. Kako sezona bude odmicala, sigurno će Bratislav Živković dodatno uigrati svoj tim i podići nivo igre.


Već u sredu nastavlja se Omladinska liga Srbije, gostovanjem Crvene zvezde u KruÅ”evcu, ekipi Trajala.

ā€“ Kada se god ne uzmu bodovi na utakmici bude teÅ”ko, posebno kada je to slučaj protiv večitog rivala. Nismo dobro uÅ”li u ovaj meč, naÅ” protivnik je kontrolisao utakmicu.Ā  Uspeli smo da se nametnemo tek pred kraj i da prebacimo pritisak na rivala. Moramo odmah da se okrenemo sledećem meču, prvenstvo je dugo i joÅ” mnogo utakmica je pred nama. Mi smo najmlađa ekipa u ligi, igramo sa timovima koji su skoro godinu dana stariji od nas Å”to se vidi u nekim elementima igre gde je snaga najbitnije ā€“ rekao je Bratislav Živković, trener naÅ”ih omladinaca.

Omladinci: Crvena zvezda ā€“ Partizan 1:2 (0:1)

Teren: Pomoćni teren stadiona ā€žRajko Mitićā€œ.Ā Sudija: Igor Stojilković (Beograd).Ā Strelci: Jočić u 90ā€™ (FK Crvena zvezda) i Å tulić u 27ā€™ i Kokir u 53ā€™ (FK Partizan).Ā Å½uti kartoni :Ā  Stojanović u 80ā€™ (FK Crvena zvezda) i Balaž u 35ā€™(FK Partizan).

FK Crvena zvezda : Gordić, Milisavljević (od 90ā€™ Milikić), Stajić, Adžibaba (od 59ā€™ Stojanović), Savić, Jovičić, Velikić (od 59ā€™ Djorđević), Stojančić (od 46ā€™ Ajdinović), Kupusović, Jočić, Burmaz (od 46ā€™ Dedijer).

FK Partizan: Vukanić, Radmanovac, Å ehović, Pantazis, Balaž, Pavlović, Stanojlović, Novaković, Å tulić (od 68ā€™ Tejić), Kokir (od 76ā€™ Vujanović), Janković (od 68ā€™ ArambaÅ”ić).

Ā 

Omladinske lige Omladinske lige Omladinska liga Srbije Crvena Zvezda Partizan