XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
SRLS Play Off: Partizan bolji u derbiju, Dinamo pokleknuo u Čairu!

Kakvo veče u plej ofu superlige Srbije! večiti rivali su ukrstili koplja ali crno-bela strana je ovoga puta odnela sjajnu pobedu dok je u drugom meču niÅ”ki Železničar ugostio i pobedio momke sa TamiÅ”a i učvrstili se na prvoj poziciji sa 6 bodova gde ih najveći rival to jest Dinamo iz Pančeva prati sa 4 bodova. U četvrtom kolu SRLS plej ofa Dinamo u hali StreliÅ”te dočekuje crno-bele dok Železničar gostuje Vojvodini u Novom Sadu a crveno-beli idu Metaloplastici gde se očekuje veoma neizvestan meč.

Foto: super.rss.org.rs

Večiti rukometni derbi proÅ”ao je potpuno u znaku Darka Stevanovića koji je postigao 15 golova, skoro polovinu svoje ekipe.

ā€˜Crno-beliā€™ su uspeli da sačuvaju prednost koju su stekli u prvom poluvremenu, a osim nezaustavljivog Stevanovića istakli su se Nemanja Živković sa Å”est golova, odnosno Bojan Butulija koji je dodao dva manje.

S druge strane, najefikasniji je bio Dejan Babić sa Å”est pogodaka, dok su po pet postigli Janko PeÅ”ić i Nikola Ivanović.Ā  Na "Banjici" je duel dve najveće srpske ekipe pratilo viÅ”e od 1.000 gledalaca.Ā  Partizan ima pobedu i dva poraza u plej-ofu, a dva boda na četvrtom mestu na tabeli, dok je Zvezda Å”esta sa dva poraza i remijem i jednim bodom.Ā 

U drugoj utakmici dana prvoplasirani Železničar je u NiÅ”u bio bolji od Dinama sa 30:26 (16:12), pa je maksimalan sa Å”est bodova, dok je Dinamo drugi sa dva boda manje.Ā Milan Đukić i Mladen Krsmančić su bili strelci po Å”est golova za Železničar, dok je Pavle Banduka postigao pet pogodaka za Dinamo.

Partizan: Butulija 4, Jokić, Živković 6, Grubić, Radovanović 4, Pavlović, Milenković 2, Minić, Mikić, Milosavljev, Pižurica, Đuričić, Trnavac, Nedeljković, Stevanović 15, Maksić 1
Crvena zvezda: Čolović, Å otić 3, Radisavljević, Babić Aleksandar 2, Ivanović 4, PeÅ”ić 6, Ljubenović, Bugarinović 3, Milosavljević, Pejčinović, Rajičević 1, Mandić 3, Babić Dejan 6, Kljajić, Zejak, Đurković.

Rukomet Rukomet SRLS Play Off Partizan Crvena zvezda