XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
MLK: Šumadija (Š) - Morava (M) 1:0

U derbiju začelja moglo bi se reći da bolji tim nije pobedio, ali sport je takav. U četrdesetoj sekundi meč je rešen. Bojan Jelić je iskoristio zbunjenost odbrane i praktično ugurao loptu sa gol linije, pošto je ona nekako došla do njega u gužvi. Morava je konstantno napadala i pritiskala domaćine ali bez rezultata. Terensku nadmoć nisu uspeli da realizuju Mitrović u dva navrata a golman domaćih je krajnjim naporom upeo da odbrani udarac mladog Mirosavića. Urdov je dobro gađao iz slobodnjaka, ali se opet istakao golman domaćih.
U drugom delu viđena je velika borba na sredini terena a domaći su uspeli i da pogode stativu imali su i gosti prečku ali je najbolju priliku propustio bek gostiju Torlaković koji je posle kornera glavom sa nekih 5-6 metara šutirao pored gola. Ako je za utehu gostima, prikazali su dobru igru što je konstatovala i objektivna publika u Šumaricama. Sudija Bandović vrlo dobar na ovako važnom meču.

Šumadija:Marinković, Mikićević (Nikolić), Gvozdenović, M.Jelić, Čurlić, Jovanović,  Mijailović, Knežević, Đusić (V.Jelić), B.Jelić (Pejković), Nešović.
Morava:Starčević, Milenić (Andrić), Torlaković, Perišić, Zečević, Urdov, Jovanović,  Mitrović, Mirosavić, Jović, Mršović.

Fudbal Fudbal Medjuopštinska liga Kraljevo Šumadija (Š) Morava (M)