XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Rukometašice Pirota startovale porazom

Znate za ono , da krčag ide na vodu dok se ne razbije! I to se dogodilo... Rukometašice Pirota, lideri prvenstva, doživele su poraz od Prokupčanki. Naše su u  utakmicu s ušle previše opušteno, i dozvolile da na otvaranju meča Topličanin  povede sa  4 gola  razlike. Tokom  prvog poluvremena , domaće su pokušavale  da anuliraju prednost. Uspele su,  poluvreme 11:10 za Pirot.

zrk pirot 7

Šta se desilo u nastavku! Da li naše nisu bile psihološki dobro pripremljene za ovaj meč, da li u Klubu  nisu znali vrednosti  protivnika i već upisali bodove, tek, nije išlo!? A kad ne ide, zna se, nervoza na terenu, na  klupi, panika, povici,  strah se uvukao u našu ekipu

I kada se očekivalo da će  Piroćanke  pojačati ritam, zaigrati bolje , to je  uradio protivnik i poveo sa dva razlike Domaća ekipa u seriji nije iskoristila četiri napada I tada , novi pad, psihiloško opterećenje i već na  15 minuta pre kraja, osetilo se i na terenu i u gledalištu, da našim devojkama ,,ne ide,,! Greška za greškom i poraz! Skoro se to nije desilo.U ekipi Pirota nije bilo Saške Sokolov zbog obaveza na fakultetu!

Pirot: Pirot – Topličanin Prokuplje  18:23 (11:10)

Rukomet Rukomet Prva liga Istok Pirot Topličanin