XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
JSL: Čukarički - Spartak 2:0
07.12.2014 Administrator

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su ekipu Spartaka rezultatom 2:0 u utakmici 15. kola Jelen super lige i time završili jesenji deo sezone. Čukarički je današnjom pobedom sakupio 28 poena na tabeli i zauzeo 4. mesto. Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je na konferenciji za novinare da je Čukarički prvi deo sezone završio na najlepši mogući način, jer je klub postigao najbolji rezultat u svojoj dugoj istoriji.

- Ovu pobedu smo želeli po svaku cenu, naglasio je Milojević po završetku utakmice na Banovom brdu i ocenio da je na fudbalere Čuke ostavilo traga poslednje dve utakmice protiv Vojvodine zbog čega je nedostajalo svežine u igri. Dodao je, da je Spartak dobra ekipa i da su pokazali bolju igru u odnosu na prošlu godinu.

Trener Spartaka iz Subotice Petar Kurćubić je zadovoljan pokazanom igrom svojih fudbalera, koji su se, kako je naveo, solidno branili i napadali.

- Čukarički je tokom cele utakmice vršio pritisak, trenutno je bolja ekipa, rekao je Kurćubić.

Fudbalerima Čukaričkog predstoji zasluženi odmor, a okupljanje za drugi deo sezone počinje 9. januara. Čelnici opštine Čukarica priredjuju sutra prijem za stručni štab i fudbalere kluba, koji je sjajnom igrom i borbenošću na terenu postigao odlične rezultate.

Fudbal Fudbal Jelen Super liga Srbije Čukarički Spartak