XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Barjaktarević za "minimalac"
28.11.2007 G.Ćirović
Metalac (KV)-Sloga (PM) 1:0 U slaboj i nezanimljivoj utakmici, po raskvašenom i teškom terenu za igru, fudbaleri Metalca ostvarili su drugu uzastopnu pobedu, koja ih je učvrstila u "zlatnoj sredini" i omogućila miran odlazak na zimsku pauzu. Trenutak odluke dogodio se u 39. minutu. Najbolji pojedinac susreta, Marković, odlično je prošao po levom boku, nanizao nekoliko protivničkih igrača i uputio idealan centaršut u srce šesnaesterca. Na loptu je natrčao Barjaktarević i topovskim udarcem sa desetak metara zakucao je u mrežu nemoćnog golmana Mošnjage.


Drugo poluvreme proteklo je u nezanimljivoj igri na sredini terena bez prilika za pogodak, a ostaće zabeleženo da su igrači Sloge prvi i jedini šut ka golu besposlenog Milenkovića uputili u 65. minutu.
Metalac: Milenković, Ivanović, Avramović, Anđelković, R.Vlašić, Janićijević, Marković, Kundović, Vukojičić (Jojić -),  Belopavlović, Barjaktarević.
Sloga (PM): Mošnjaga, G.Stojanović, M.Stojanović, Jeveremović , Stević, Nedeljković, Stoićević  (V.Lukić -),  Tupajić, Lomić, Radojković  (D.Lukić -), Čolić.
Igrač utakmice: Marković (Metalac)
Fudbal Fudbal Srpska liga "Zapad" Metalac (K) Sloga (PM)