XS
SM
MD
LG

Stonoteniseri Goča na vrhu tabele

Detalj sa meča - foto: D.Ivanović

U Hali sportova u Vrnjačkoj Banji završen je prvi prvenstveni turnir kvalitetne lige, Stonoteniskog saveza klubova Centralnog regiona.

Vrnjčani su u dva nastupa zabeležili su dve pobede i sada su na čelu tabele, sa realnim šansama da osvoje titulu jesenjeg šampiona. Svi igrači ovog kluba zaslužuju pohvale, u izjednačenoj borbi za zelenim stolom stonoteniseri Goča su bili bolji od svojih protivnika. Rezultatima 4:2 savladali su ekipe Viking iz Despotovca i odličan sastav Požege.

Za ekipu Goča nastupili su Željko Vlajković koji je četiri puta pobedio svoje protivnike bez poraza, Dragan Dragojlović je imao dve pobede i isto toliko poraza, Dejan Šišković jednu pobedu i jedan poraz, Miloš Trifunović ostvario jednu pobedu ber poraza i Milan Miletić je jednom poražen. Po dve pobede na ovom prvenstvenom turniru ostvarile su ekipe Jagodine i Metalca iz Kraljeva. Popovi puleni su iznenadili sve na turniru, jer su pobedili favorizovanu ekipu Spin art iz Ribnice kod Kraljeva, saznajemo od Zorana Martinovića iz STK Goč Vrnjačka Banja.