XS
SM
MD
LG

Prezadovoljni Milojević

Imao je razloga za zadovoljstvo posle utakmice Miloš Milojević, trener Crvene zvezde posle utakmice protiv Ferencvaroši.

Mnogo je stvari sa kojima sam zadovoljan u ovoj utakmici. Imamo još prostora za napredak, to je ono što želimo da radimo. Odnos, zalaganje, sve je bilo besprekorno, na to nemam zamerke.

Na koje ste to stvari u igri bili posebno ponosni?

- Pre svega pozicioniranje u napadu, a to nam je omogućilo da budemo agresivni u tranzicijama. Dobili smo tri igrača, odigrali su kao što mogu i kao što se očekuje od njih, Gobeljić, Pešić i Eraković. To vam je kao da ste kupili trojicu novih igrača. Nedostajalo nam je to, dobili smo i golove od Saleta Kataia. Mnogo dobrih stvari je bilo u ovoj utakmici.

Koliko će vam ova pobeda značiti za revanš u Budimpešti?

- Glavom sam u utakmici sa Spartakom, tako da o revanšu ne razmišljam – rekao je Milojević.

Cile Janjić

U nedelju 09.oktobra  u goste timu Jedinstva iz Suvog Polja  dolazi trenutno prvoplasirana ekipa FK Gorica iz Pučila. Ovo je derbi kola, Gorica je lider,a Jedinstvo na poziciji dva, sa jednim bodom manje.

-Sigurno da nam je ovo jako bitna utakmica i ujedno borba za prvo mjesto na tabeli. Uz dužno poštovanje prema ekipi koja nam dolazi u goste, uvjeren sam da smo kvalitetniji tim ekipa i da će 3 boda ostati u Suvom Polju, kaže napadač Jedinstva Cile Janjić.

Domaćin očekuje veliki broj svojih pristalica, a
utakmica se igra u 15:30 u Suvom Polju