XS
SM
MD
LG

VFL Istok Fudbaleri Jedinstva Stević poraženi na svom terenu

 

Domaći fudbaleri u prvom poluvremenu posle primljena dva gola nisu uspeli posle dobre igre u drugih 45 minuta da izbegnu četvrti vezani poraz u prvenstvu. Gosti iz Banatskog Karlovca su došli rano u vođstvo kada je golman Lukić dugačkom loptom pronašao brzonogog Ivkovića koji je savladao Trbojevića. Posle igranja gostujućeg igrača rukom na ivici šesnaesterca domaći fudbaleri su tražili penal, ali je sudija dosudio slobodan udarac van šesnaesterca koji Kačarevci nisu realizovali. Domaći fudbaleri imali su nekoliko prilika za izjednačenje Atanasov, Tanasković i Ilić su bili nepresizni. Kazna je stigla za promašaje u 34 minuti Timić je izveo slobodan udarac golman Trbojević odbio loptu do Ivkovića koji je sa desne strane centrirao i na drugoj stativi S.Tomić glavom udvostručio prednost gostiju. U drugom poluvremenu posle pet minuta igre posle neopreznog starta u borbi za loptu na centru igrališta domaći igrač Ilić je pocrveneo. Iako su Kačarevci ostali sa decetoricom igrača na terenu do kraja meča bili su bolji rival,ali je precizan bio samo kapiten Atanasov sa bele tačke kada je penal napravljen nad Predragom Okukom. U poslednjih desetak minuta u otvorenoj igri oba tima i stvorili su po nekolika prilika, ali promene rezultata nije bilo.

Prvenstvena utakmica VFL Istok 8 kolo

Jedinstvo Stević-Proleter (BK) 1:2 (0:2)

Kačarevo. Gledalaca: 250. Sudija: Dejan Mijatović (Žitište). Strelci: Atanasov u 62 iz penala za Jedinstvo Stević, Ivković u 7, S.Tomić u 34 minuti za Proleter. Crveni karton: Ilić u 51 minuti (Jedinstvo Stević).

Jedinstvo Stević: Trbojević, Angelovski, A.Sanader, Kljajić, I.Pešovski, P.Okuka (N.Okuka), Mitkovski, Atanasov, Tanasković, Ilić, Mladenović.

Proleter (BK):Lukić, Kovačević, Laka, Đorđević, S.Tomić, Vojnov (M.Tomić), Timić, Mišović, Bogojević, Ivković (Marković), Jevtić.

Igrač utakmice: Ivković.

 

Stadion FK Jedinstvo Stević