XS
SM
MD
LG

Napadač Čučak: Važnu pobedu smo ostvarili

Petar Čučak (beli dres)

Fudbaleri „brzog voza“ posle dobre igre uspeli su da savladaju Hajduk 1912 na svm stadionu u trećem minuti nadakndade posle dobrog izvedenog slobodnog udarca Aleksandra Stojanovskog koji je uz pomoć gostujućeg igrtača Alekse Jovića prevario golmana Kuljana Tokom celog susreta Pančevci su bii bolji rival i stvorili nekoliko prilika koje nisu iskoristili Milinković, Čučak i Stojanovski. Dobre igre ove jeseni pruža napadač Petar Čučak koji je na nekoliko utakmica bio među najboljima u svom timu i posle prve pobede rekao je:

-Ostvarili smo veoma važnu pobedu i sada je malo lakše, ali sigurno da moromo još bolje kako bismo popravili plasman na tabeli. Tokom celog susreta imali smo moranje i imperativ pobede što nije bilo lako, jer gosti iz Kule imaju dobar tim.-

Prošlo je godinu dana i dobro ste se snašli u timu „brzog voza“ u proteklom periodu.

- Zadovoljan sam i najvažnije da dobro treniramo i atmosfera u klubu je na visokom nivou što je uslov za dobre rezultate koje želimo da postižemo. Moj zadatak je da ispunim očekivanja na terenu trenera Mrđe i saigrača i da ove jeseni ostvarimo plasman u gornjem delu tabele.- rekao je Čučak.

Pred duel sa timom Borcem iz Šajkaša Čučak je istakao:

- Očekuje nas teško gostovanje gde gostujemo rivalu koji teško gubi bodove na svom terenu. U svakom meču želimo da pružimo dobru igru i tako će biti na ovom teškom gostovanju i da na kraju meča pokušamo da obraduje i svoje navijače.-završio je Čučak.