XS
SM
MD
LG
11.08.2022 V. Jankov

Memorijal "Zoltan Nađ Čampika": Sutra kraj grupne faze takmičenja

Gledaoci sa uživanjem prate dešavanja na petrovoselskom turniru - foto: G. Lazić

Približava se kraj grupne faze petrovoselskog Memorijala „Zoltan Nađ Čampika“ u malom fudbalu. U jednoj grupi je ostalo dase odigra samo jedna utakmica, večeras između dve bečejske ekipe Kancelarije za mlade i Maćika Križak Novoselci. Obe ekipe su do sada sakupile po šest bodova i kako prvoimenovana ekipa ima bolju gol razliku (10:12) za prolaz u četvrtfinale dovoljan joj je i nerešen rezultat. Ekipa Maćika Križak Novoselci (6:22) mora da pobedi za nastavak takmičenja. Prolaz u četvrtfinale iz ove grupe obezbedili su sa po 15 bodova Eurosvit NK automobili (27:4), Super klopa (25:8) i Vukša Šped  Novi Beograd (21:9).

U drugoj grupi je preostalo da se odigra još sedam utakmica, večeras tri i sutra uveče četiri. Ekipa Mi nismo anđeli nema nijedan bod i, bez obzira što su joj preostala dva susreta, najverovatnije neće proći u četvrtfinale. Isto važi i za Bečejprevoz, koji ima tri boda iz pet utakmica i verovatno večeras završava takmičenje. Ekipe Agromaus (12 bodova), Fortuna Sukur Metal (10) i Dragon bal Junajted (7) iz po četiri utakmiceimaju najveće čanse za četvrtfinale. Po šest bodova imaju Kafe bar Nađa iz tri i Severtrans iz četiri utakmice i oni traže šansu za nastavak takmičenja, a možda će presuditi i međusobni okršaj u kom je Severtans pobedio sa ubedljivih 5:1.

Evo rezultata sinoćnog devetog dana turnira: Super klopa (Bečej) – Janoš Žolnai Žole 6:1,Super klopa – Eurosvit NK automobili 0:2, Vukša Šped Novi Beograd – Maćika Križak Novoselci 3:0 i Vukša Šped Novi Beograd    -Kancelarija za mlade (Bečej) 2:0.

Večeras je jubilarni 10. dan Memorijala „Zoltan Nađ Čampika“ i sastaju se: od 20 sati Kancelarija za made (Bečej) – Maćika Križak Novoselci (Bečej), od 20,45 igraju Bečejprevoz (Bečej) – Dragon bal Junajted (Turija), od 21,30 snagu će odmeriti Fortuna Sukur Metal (Bečej) – Mi nismo anđeli i od 22,15 sastaju se Fortuna Sukur Metal – Kafe bar Nađa (Kumane).