XS
SM
MD
LG
06.08.2022 V. Jankov

Memorijal "Zoltan Nađ Čampika" – 5. dan

Sa utakmice petog dana turnira - foto: G. Lazić

Posle pet dana Memorijala „Zoltan Nađ Čampika“ u Bačkom Petrovom Selu i 19 odigranih utakmica, mreže su se zatresle 97 puta. Znači, večeras, možda već u prvoj utakmici, biće postignut 100. gol! Ponavljamo, fudbalse igra za golove i to privlači gledaoce, pa iz tog razloga apostrofiramo efikasnost na turniru od pet golova po utakmici.

Peto veče postignuti su sledeći rezultati: Kadeti AFK (Ada) – Super klopa (Bečej) 1:5, Severtrans (Senta) – Agromaus (Nadalj) 0:4, Mi nismo anđeli – Agromaus 0:6 i Super klopa – Križak Maćika Novoselci 8:0. Bečejska ekipa Super klopa predvođena Buletinom Durmišijem i nekolicinom igrača futsal prvoligaša Bečeja  potvrdila je aspiraciju na visok plasman, kao i nadaljska ekipa Agromaus. Kadeti AFK-a su još jedanput pokazali da su mladi i nedovoljno kvalitetni za seniorsku konkurenciju.

- Večeras će se igrati samo tri utakmice, veli u ime organizatora turnira u malom fudbalu Goran Lazić. Razlog je što ima dosta fudbalera koji imaju obaveze na velikim terenima i nisu u mogućnosti da se odazovu obavezama na turniru, pa smo jedva uparili tri utakmice.

Od 20 sati na teren će Dragon bal Junajted (Turija) – Mi nismo anđeli, u 20,45 sastaju se Vuksa spid Novoselci  (Bečej) – Kadeti AFK (Ada) i od 21,30 sati igraće Vuksa spid Novoselci – Janoš Žolnai Žole. Priliku da postignu 100. gol na turiru imaće igrači prve utakmice. Ostaje da se vidi ko će biti strelac „jubilarca“.