XS
SM
MD
LG

Kačarevci vratili Okuku i Mitkovskog

Dušan Mitkovski, Nenad Šarenac, Nenad Okuka

Fudbaleri nekadašnjeg srpskoligaša Jedinstvo Stević pokazali su svojim igrama i rezultatima u prošloj sezoni i da su na pravom putu i kroz baraž sa Poletom (Nakovo) posle 16 godina ponovo su postali članovi Vojvođanske lige Istok. Predsednik Nenad Šarenac nije imao odmora i sa trenerom Slobodanom Spaskovskim radi na formiranju jačeg tima za narednu sezonu. Prva dvojica novajlija su povratnici u Jedinstvo Stević Nenad Okuka (OFK Jugoslavija) i Dušan Mitkovski (Dolina).

-Želimo da se u klub vrate naši igrači koji igraju u okolnim klubovima i dolaskom Okuke i Mitkovskog napravili smo dobar potez, jer se radi o iskusnim i kvalitetnim igračima. Sa njim ćemo biti jači i ujedno konkurencija u timu će biti zaoštrena. Sigurno da treba još nekoliko mladih i proverenih igrača da dođu i pojačaju konkurenciju u timu i verujem da ćemo to i uraditi u ovom prelaznom roku.- rekao je predsednik Šarenac.

Iskusni Nenad Okuka posle dve sezone vratio se u matični klub i rekao:

-Posle razgovora sa ljudima iz kluba odlučio sam se i vratio u moje Kačarevo gde sam igrao punih osam sezona i sada želim da pomognem svojim iskustvom, naravno ukoliko izborim mesto u timu. U novom prvenstvu u Vojvođanskoj ligi posle dugo godina neće biti lako da izborimo mesto u sredini tabele, ali po kvalitetu koji posedujemo mislim da možemo. -