XS
SM
MD
LG

Trener Todorović brojao do 22 fudbalera

Fudbaleri Mladosti (Omoljica)

Vojvođanski ligaš Mladost iz Omoljice startovao je sa pripremama za novu sezonu gde imaju velike ambicije. Na prvom okupljanju bilo je 22 fudbalera na koje će trener Žarko Todorović moći da računa u narednom prvenstvu. Na prozivci pored fudbalera koji su prošle sezone nastupali za tim iz Omoljice bio je i novajlija Jovan Vukajlović (Jedinstvo, Vlajkovac). Predsednik kluba Miroslav Radojičić, direktor Dragan Lukić i članovi uprave prisustvovali su treningu i poželeli su im uspeh su radu i novoj sezoni.

- Posle zasluženog odmora ponovo smo se okupili za predstojeće prvenstvo koje je pred nama. Uprava kluba učiniće sve da imate maksimalne uslove za rad i od vas očekujemo da dobrim igrama i rezultatima opravdate naša očekivanja i verujem u naš zajednički uspeh.- rekao je Radojičić.

O novajlijama i timu za sada je došao napadač Jovan Vukajlović koji je proteklu sezonu nastupao za vojvođanskog ligaša Jedinstva (Vlajkovac).

- Doveli smo napadača Vukajlovića koji će sigurno dosta značiti ovom timu u borbi za plasman u gornjem delu tabele. Što se tiče novajlija imamo u planu da dovedemo još trojicu igrača kako bi pojačali konkurenciju na pojedinim mestma u timu.- rekao je Radojičić.

Trener Žarko Todorović koji će tim predvoditi u novoj sezoni sa svojim saradnikom Jasminom Ugljićem i trenerom golmana Goranom Bujakovićem pred prvi trenig upoznao je fudbalere sa obavezama i naglasio:

- Imamo dosta vremena i kroz kontrolnih utakmica da se dobro spremimo za start novog prvenstva. Najvažnije da smo ponovo svi na okupu i kompletne pripreme odradićemo na našim terenima gde imamo odlične uslove i verujem da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima i ispuniti očekivanja vodećih ljudi i navijača kluba.-

Po završetku sastanka trener Todorović igrače je izveo na prvi trening, a prvu proveru fudbaleri Mladosti imaće 17.jula protiv OFK Beograda, a zatim sa Dinamo 1945, Poštar Zvezdara, Dolina, Palilulac. 

Trener Žartko Todorović i predsednik Miroslav Radojičić