XS
SM
MD
LG

FK Unirea (Uzdin)posle 49 godina u Južnobanatskoj ligi

Posle ravno 49 godina Unirea je ponovo postala član Južnobanatske lige. Kolo pre kraja prvenstvene trke u Južnobanatkoj ligi Zapad rukovodstvo kluba i fudbaleri Unirea posle pobede nad Mladosti iz Vojlovice proslavili su sa navijačima ulazak u viši rang takmičenja. U poslednjem meču pred svojim navijačima fudbaleri iz Uzdina posle dobre i efikasne igre tokom celog susreta sa šest golova u mrež gostiju završili su meč. U prvom poluvremenu rešeno je pitanje pobednika kada su Magda, D.Kostić i Lazić postigli pogotke za domaći tim. U drugom poluvremenu još tri gola u mreži golmana Nikolića, a čast gostiju spasao je Đeri svojim golom. Na kraju utakmice pobednički pehar za osvojeno prvo mesto predao je predsednik FSO Kovačica – Opovo Predrag Perović..

Prvenstvena utakmic Južnobanatska liga Zapad 26 kolo

Unirea – Mladost (V) 6:1 (3:0)

Uzdin. Gledalaca: 200. Sudija: Vladimir Radosavljević (Pančevo). Strelci: Magda u 11,D. Kostić u 14, Lazić u 41, Bjegović u 60 i 62, Pejović u 79 za Unirea, Đeri u 76 minuti iz penala za Mladost.

Unirea: Antonić , I.Kostić (Bulik), Štrbac, Strakušek, D.Kostić (Laslo Pištika), Lazić, Magda (Pejović), Puškaš (Petrović), Galić (Ivanović), Đurić, Bjegović .

Mladost (V):Nikolić, Obradović, Gvozdenović, Đeri, Živkov, Stojanović, Simanić, Vancagić, Ivanišević, Tapasović, Hinić.

Igrač utakmice:Bjegović.

FK Unirea (Uzdin) prvak Južnobanatske lige Zapad