XS
SM
MD
LG

Nova bronzana medalja za Teodoru Đorđević

Uspešne džudistkinje Goča iz Vrnjačke Banje Teodore Đorđević  

Posle uspeha na Prvenstvu Džudo Saveza Centralne Srbije u Nišu kada je osvojila bronzanu medalju i diplomu i plasirala se na Prvenstvo Srbije za juniore i juniorke, mlada džudistkinja Goča iz Vrnjačke Banje Teodora Đorđević, je uspeh ponovila i u Beogradu na pomenutom takmičenju.

Ekipu ovog kluba sačinjavale su još Anita Radulović i Tijana Pljevaljčić. One dve nisu imale sreće pa su osvojile osmo odnosno deveto mesto u svojim kategorijama. Anita se takmičila u kategoriji do 52 kg a Tijana u kategoriji do 57 kg. 

Teodora se borila u kategoriji +78 kg i za protivnice je imala deset takmičarki. Prvu borbu je izgubila od članice džudo kluba Ruma Sare Zaskalicki. Zatim je radila repasaž za treće mesto i uspela da pobedi takmičarku džudo kluba Bor Saru Šainović i tako je dobila šansu da se bori za treće mesto i medalju. U toj borbi Teodora je uspela da savlada takmičarku džudo kluba Žandarmerija. Ovo je njen veliki uspeh, kaže predsednik džudo kluba Goč iz Vrnjačke Banje Zoran Stamenić.

Na Prvenstvu Srbije za juniore i juniorke u Beogradu nastupilo je 49 klubova iz Srbije sa 154 takmičara. Sa obzirom na jačinu i kvalitet prikazan na ovom takmičenju, Stamenić je zadovoljan nastupom svojih takmičarki i najavljuje nove medalje.