XS
SM
MD
LG

Radnički gost Crvene zvezde u osmini finala Kupa

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" igra se u sredu od 17 sati; foto: Vanja Keser

U zaostaloj utakmici osmine finala Kupa Srbije, fudbaleri niškog Radničkog danas od 17 sati gostovaće braniocu trofeja ekipi Crvene zvezde. Pred meč na stadionu "Rajko Mitić" trener Batak ističe da će njegovi fudbaleri ukoliko žele pozitivan rezultat morati da budu koncentrisani tokom svih 90 minuta.

Samo par dana nakon poraza od Partizana na ”Čairu” niški tim imaće još jedan težak zadatak. Pred duel sa osvajačem duple krune iz prošle sezone, Radoslav Batak ima i kadrovskih problema u ekipi, ali će se u konkurenciji za tim naći Vujadinović i Mićibući.

Znamo protiv koga igramo. Oni su branioci trofeja u ovom takmičenju i šampioni države, apsolutni su favoriti, ali kup je specifično takmičenje i tražićemo našu šansu. Da bi do te šanse došli, moraćemo da budemo fokusirani i taktički disciplinovani tokom svih 90 minuta. Svaki kiks se protiv Zvezde skupo plaća. Zvezdi neću moći da suprotstavim najjači moguči sastav. Kovačević je protiv Partizana dobio jak udarac i moraće da pauzira neko vreme. Rovit je i Pejović, a u konkurenciju se vraćaju oporavljeni Vujadinović i Mićibući - rekao je Batak.

Ukoliko nakon 90 minuta utakmice ne bude pobednika, pristupiće se izvođenju penala.

Preostale utakmice osmine finala Kupa odigrane su 1. decembra prošle godine, a nastup u najmasovnijem takmičenju tada su završili i leskovačka Dubočica i surdilički Radnik. Utakmicu na najvećem stadionu u Srbiji sudiće Marko Srećković iz Kragujevca.