XS
SM
MD
LG

Zvezdini omladinci pokazali nesalomivost protiv Konjarnika

Foto: arhiva KMF Crvena Zvezda

Utakmica 6. kola Omladinske futsal lige Beograda između Konjarnika i Crvene zvezde, završena je pobedom crveno-belih rezultatom 6:5 (3:1). Sportski direktor Crvene zvezde, Boško Vasiljević, prezadovoljan je činjenicom da se tim nakon neočekivanog poraza prethodnog vikenda, od Paleža kod kuće, brzo oporavio i vratio na pobednički kolosek.

Utakmica protiv Konjarnika u subotu u SC Šumice je nešto što pokazuje i obećava da srpski futsal ima svetlu budućnost - započeo je gospodin Vasiljević. Naši omladinci su pokazali još jednom da zasluženo nose grb najvećeg srpskog kluba i brenda kakav je Crvena Zvezda. Na vrućem gostovanju i protiv odlične ekipe Konjarnika otvorili smo utakmicu kako smo se dogovorili i na odmor otišli sa prednošću od dva razlike. Drugo poluvreme smo otvorili sa još dva pogotka i poveli 5:1, da bi se u poslednjih 8 minuta osetio pad i gubitak snage kod naših momaka, koji nastupaju u skraćenoj rotaciji bez tri bitna igrača, pa su igrači Konjarnika uspeli da izjednače rezultat na 5:5. 

Naši momci su i pored svega smogli snage, pokazavši nesalomivi  karakter i neosporan kvalitet, da u poslednjem minutu postignu gol i tako donesu veoma važnu pobedu za svoj klub. Ovom pobedom smo ušli u polufinale play-offa lige Beograda, iako do kraja ima da se odigra još jedno kolo, kao i nekoliko zaostalih utakmica, gde čekamo sledećeg protivnika. Sve čestitke mojim igračima, kojima sledi još jači rad kako bi spremno dočekali nastavak takmičenja i borbu za titulu prvaka Beograda i Srbije. Uz još 2-3 nova igrača kao i oporavak povređenih, nadam se da ćemo svoje ciljeve i ostvariti. Trener omladinaca Vlajko Vukosavljević odlično radi svoj posao i uspeva da bez obzira na okolnosti zadrži pobednički mentalitet momaka koji imaju bezgraničnu želju da pokažu da su budućnost futsala u Srbiji. Takođe, veliki doprinos i zahvalnost zaslužuju i roditelji omladinaca koji s ponosom prate svoje naslednike i saučestvuju u njihovom stasavanju - na kraju su reči sportskog direktora Boška Vasiljevića, a svoju besedu je završio uz pozdrav svim sportskim prijateljima i najboljim željama za novogodišnje i božićne praznike.