XS
SM
MD
LG

Zvezda za vikend protiv Medveščaka i Vojvodine

Foto: czbg.net

Hokejaši Crvene zvezde nastavljaju svoje mečeve u okviru domaćeg prvenstva, ali i započinju takmičenje u regionalnoj IHL ligi.

Nakon što su u domaćem prvnstvu savladali Red Tim sa 12:2, crveno-beli će u subotu, u ledenoj hali Pionir, dočekati ekipu Medveščaka u okviru IHL takmičenja. Biće ovo prvi meč crveno-belih u ovosezonskom IHL takmičenju, a želja navijača je da se ponovi sezona kada su crveno-beli osvojili ovo takmičenje.

Meč se igra u subotu 30. oktobra sa početkom od 16 časova i 15 minuta.

Odmah sutradan, crveno-beli gostuju novosadskoj Vojvodini, a taj meč će se igrati u okviru IHL takmičenja, ali isto tako će se računati i za domaće prvenstvo. Inače, Crvena zvezda juri 10. titulu prvaka države, a Vojvodina će biti (pored Red Tima i bugarske ekipe NSA) jedini ozbiljan protivnik.

Meč sa Vojvodinom je zakazan za 13 časova.

Trener Crvene zvezde, Nikola Bera, prvo se osvrnuo na utakmicu koju su crveno-beli odigrali protiv Red Tima:

“Crvena zvezda je odigrala rutinsku utakmicu. Igrali smo protiv našeg podmlatka i pohvalio bih kapitena Roberta Sabadoša na dobro odigranoj utakmici. Red Tim je igrao sa respektom prema starijim igračima, gotovo bez kontakta, ali je u određenim delovima igre Red Tim bio na visini zadatka. Posebno bih pohvalio Dušana Krstića, golmana HK Red Tima, koji je pokazao da ima kvaliteta da brani i za seniore.”

A o utakmicama protiv Medveščaka i Vojvodine rekao je sledeće:

“Dugo nismo odigrali utakmicu sa tako zvučnim imenom”, govori Zvezdin trener o meču protiv Medveščaka. “Milsim da će biti teško u početku, ali očekujem pobedu. Što se meča protiv Vojvodine tiče, definitivno ćemo biti umorni nakon meča sa Medveščakom i fali će mi par igrača za taj meč, ali mislim da ćemo na iskustvo i tu utakmicu da dobijemo”.

Izvor: czbg.net