XS
SM
MD
LG

Spartak ŽK dočekuje GFK Dubočicu u 1/16 finala Kupa Srbije

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u 1/16 finala Kupa Srbije dočekuju ekipu Dubočice. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Subotici u sredu 27.10 sa početkom od 16:00 časova. 

Predstojeću Kup utakmicu najavio je pomoćni trener Vladimir Otašević –  Izlazimo iz jedne teške i zahtevne utakmice koju smo odigrali sa Metalcem i sada nas očekuje takođe za nas važan meč protiv Dubočice iz Leskovca. Ubeđen sam da ćemo uspeti da pobedimo u ovom susretu jer je to za nas jedini cilj u tom duelu. Svi su spremni za utakmicu, imamo 22 igrača od kojih su mnogi uključeni u rotaciju. Trudimo se da napravimo zdravu konkurenciju među njima da svima pružimo šansu i time podižemo kvalitet cele ekipe. Mislim da će i u ovoj utakmici biti porostora da damo pažnju nekim igračima.  

David Dunđerski ističe da je pobeda imperativ i jedini prihvatljiv ishod narednog meča – Očekuje nas utakmica protiv Dubočice i nadam se da ćemo nastaviti pobednički niz pošto imamo velike ambicije u Kupu Srbije. Pripremićemo se na najbolji način, šefovi su sigurno analizirali njihovu igru  i verujem u pobedu.