XS
SM
MD
LG

Arapski derbi u Pazovi

Foto: www.sportskicentarfss.co.rs

U utorak nas na terenima u Staroj Pazovi čeka jedan pravi mali spektakl za sve ljubitelje fudbala, a sastaće se Al-Fayha (Saudijska Arabija) i Ajman (UAE). Mini derbi ekipa sa Bliskog istoka definitovno obećava!

Оbe ekipe će ove sezone  igrati u najvišem rangu u svojim zemljama, a Saudijce sa klupe predvodi naš stručnjak, Vuk Rašović. Koliko su ove ekipe ozbiljne govori i to da je Al Fayha u prvom pripremnom meču demolirala Kolubaru 5-1, a u drugom bila bolja od IMT-a  2:0 ; “Traktoristi” su delovali toliko bespomoćno da tokom čitavih 90 minuta nisu stvorili ozbiljniju šansu.

Al-Fayha je tokom prethodne sezone (kao drugoplasirana) izborila plasman u najviši rang, a ove ubedljive pobede protiv naših klubova bi našu stranu trebale pomalo i da zabrinu.  Najnovije pojačanje ekipe iz S. Arabije je Vladimir Stojković, a pored njega tu su i dva Grčka internacionalca, dobro poznati defanzivac Kyriakos Papadopoulos kao i iskusni veznjak Panagiotis Tachtsidis. Ni ekipa Ajmana nimalo ne zaostaje sa internacionalcima, jer u svojoj “posadi” ih broji čak 15, od kojih su najpoznatiji Brazilac Luiz Antônio, kao i povremeni reprezentativac Gane, Samuel Owusu.

Sve u svemu, čeka nas jedna lepa fudbalska predstava, a ako vas put nanese ka Staroj Pazovi, ne propustite ovaj duel.

* Utorak, 27. Jul ;  17:30 h 
* Stara Pazova (kuća fudbala)
   Al-Fayha FC - Ajman Club