XS
SM
MD
LG
24.07.2021 V. Jankov

„Zmajevi“ našli gnezdo kraj Tise

Trener Ivan Tasić sa kadetima Voždovca na bečejskom „veštaku“ FOTO: V. Jankov

Posle zimskih, kadeti beogradskog superligaša Voždovca i letnje pripreme obavljaju u Bečeju. To je najbolji pokazatelj da im u gradu kraj Tise odgovara ambijent.

-Imamo „top uslove“ u Bečeju, od smešataja, preko terena za korišćenje, do gostoptimstva, pa ne treba da čudi ako Bečej postane „gnezdo zmajeva“ na duži period, iskren je trener kadeta Voždovca Ivan Tasić.

Teren sa veštačkom podlogom je njihovo carstvo „na krovu“ u Beogradu i ovde kraj Tise. Pored njih, tu je i starija generacija omladinaca. Nemaju problema ni sa sparing partnerima.

-U sredu smo igrali sa vršnjacima superligaša Proletera iz Novog Sada i pobedili sa 2: 0, ali su nas zato rezultatom 7: 1 „prizemili“ seniori Vojvodine iz Bačkog Gradiša. Znamo da su oni iskusniji i fizički jači, te da porazi u pripremnom periodu nisu katastrofa i kad su katastrofa, ali nikad nije lepo gubiti. Imamo vremena do starta prvenstva, najverovatnije poslednjeg avgustovskog vikenda, te verujem da ćemo dosta toga popraviti i prvenstvenu trku spremni dočekati, zaključuje blic razgovor trener Ivan Tasić.

Dodajmo da je kadetska ekspedicija Voždovca stigla u Bečej 19. i ostaje do 26. jula. Ekspedicija broji ukupno 22 igrača, od kojih su Ardalić i Petrović golmani, a ostalu su: Bogdanović, Golubović, Dodić, Đukanović, Žarković, Živković, Janković, Jokić, Kuljić, Lukić, Mitrović, Micković, Nikolić, Odalović, Puzović, Stevanović, Srećković, Stublinčević, Cvetković i Crnobrnja.

Omladinski pogon Voždovca, koji je i „pronašao“ Bečej na turističkoj mapi, ostaće par dana duže u bazi kraj Tise.