XS
SM
MD
LG

Aleksandar Stepanov: Potajno smo se nadali Teleoptiku

FK Mladost Novi Sad - foto: Aleksandar Stepanov

Među četiri učesnika baraža za popunu Prve lige Srbije, favorit iz senke je, pored Sloge, novosadska Mladost GAT. Slično kao Požežani koji su "tipovali" Timok 1919, i Novosađani su priželjkivali za protivnika mladi sastav Teleoptika. Želja im se ispunila ali ne misle da će biti lako.

- Potajno smo se nadali timu iz Zemunela, igrali smo prijateljsku utakmicu i donekle stekli uvid u njihov kvalitet. Ovo je presedan u istoriji srpskih liga, i više me podseća na banana države sa skromnim fudbalskim sportom. Van pameti je da tim koji je 38 kola bio toliko nadmoćan, na kraju ne bude nagrađen, a na drugoj strani imamo slučajeve da se pojedini klubovi favorizuju.

Baraž će biti kontraproduktivan, jer su sva četiri kluba uložila velika finansijska sredstva, i ispadanjem dva, automatski će se "ugasiti", odnosno biće im neizvesna budućnost - iznosi svoje mišljenje sportski direktor i sekretar Aleksandar Stepanov, koji je optimista, veruje u kvalitet tima, rad trenera Filipovića i organizaciju rada u klubu koja je podignuta na prvoligaški nivo.