XS
SM
MD
LG

Vrnjčani ostvarili pet plasmana na Republičko školsko prvenstvo u Novom Sadu

Sa održanog Školskog prvenstva u džudou u Nišu

Vrnjčani ostvarili pet plasmana na Republičko školsko prvenstvo u Novom Sadu. U sali Osnovne škole ’’Miroslav Antić’’ u Nišu, u tehniučkoj organizaciji Džudo saveza centralne Srbije, održano je školsko prvenstvo.

Učestvovalo je 416 osnovnih i srednjih škola, prema propozicijama takmičenja prva četiri takmičara u svakoj kategoriji plasirala su se na Republičko školsko prvenstvo koje će se održati 12. i 13. maja ove godine u Novom Sadu. Prema rečima trenera Džudo kluba ’’Goč’’ iz Vrnjačke Banje Zorana Stamenića, kao učesnici svojih škola nastupili su i članovi ovog kluba i izborili pet plasmana na Republičko školsko prvenstvo u Novom Sadu.

Učenica Ugostiteljsko turističke škole Anita Radulović je u kategoriji do 52kg osvojila drugo mesto i diplomu, nastavnik joj je Ivan Paunović. Iz Gimnazije u Vrnjačkoj Banji takmičili su se Tijana Pljevaljčić u kategoriji do 57kg, drugo mesto i diplomu, Nenad Savković u kategoriji +90 kg, isto tako drugo mesto i diploma, kao i Lazar Pljevaljčić u kategoriji do 73kg drugo mesto i diploma, nastavnik im je Ivan Burmaz. Iz Osnovne škole ’’Bane Milenković’’ Novo Selo takmičila se Teodora Đorđević u kategoriji +63kg, ona je osvojila prvo mesto i diplomu a trener je Zoran Stamenić.