XS
SM
MD
LG

Hal propustio prvu šansu za promociju, Džilsi iznenadili Piterboro

Foto: Efl.com

Sinoć je odigrao 43. kolo u Ligi 1. Bilo je interesantno a Hal je propustio prvu šansu za direktnu promociju u Čempionšip.

Hal je dočekao ekipu Sanderlenda. Golom DŽonsa gosti su poveli da bi Magenis pogodio za 1-1. Golom Lidbitera iz penala, Sanderlend je na odmor otišao sa vodstvom. U nastavku susreta, Magenis je pogodio za 2-2 i donio je vrijedan bod svome timu.

Iznenađenje je priredio Džilingem. Golom Ogilvija savladali su Piterboro u gostima sa 1-0. Do bitne pobjede došao je Linkoln. Golom Ejmoe savladali su Barton Džimi Flojd Haselbanka sa 1-0 u gostima.

Čarlton je u gostima deklasirao Plimut a 6-0 i sada su šesti. U prvom poluvremenu pogađali su Forster-Keski i Stokli. U nastavku, dali su još četiri gola. Prvo je autogol postigao Vots da bi Gilbi, Miler i Anek postigli golove do kraja za konačan rezultat.

Bitnu pobjedu ostvario je Vigan u borbi za opstanak. Golovima Kina i Langa došli su došli su do 2-0 da bi Oli Norburn samo ublažio poraz svoga tima. Svindon je sa 3-1 savladao Portsmut dok je Akrington sa 2-1 savladao Donkaster.

Hal je prvis a 83 boda, Piterboro ima 79 a Sanderlend ima 72 boda baš kao i Linkoln. Blekpul ima 68 a Čarlton 66 bodova. Na dnu su Nortempton sa 43, Ročdejl sa 42, Svindon ima 40 a poslednji je Bristol Rovers sa 38 bodova.