XS
SM
MD
LG

Najava 35. kola Čempionšipa

Foto: Sky Sports

Pred nama je 35. kolo u Čempionšipu. Nema nekih velikih derbija ali to ne znači da neće biti zanimljivo. 

Kolo otvaraju Hadersfild i Kardif u petak u 20:45h. Hadersfild igra promjenjivo cijele sezone dok je Kardif u odličnoj formi otkako ih je preuzeo Mik Mekarti. U borbi su za plej of i ovo je meč u kojem im je potrebna pobjeda. U poslednjih devet mečeva, nisu izgubili a poslednja tri protiv Hadersfilda su dobili. Favoriti su ali ''Terijeri'' znaju biti nezgodni na svom terenu.

Program u subotu otvaraju Votford i Notingem u 13:30h. Votford se izjednačio sa Brentfordom i nije nemoguća ni direktna promocija u Premijer ligu. Igraju dobro u poslednje vrijeme i ostvaruju pobjede. Notingem je loše počeo a kasnije su zaigrali bolje. Ipak, nisu u vrhunskoj formi i Votford bi to trebao iskoristiti.

Od 16h igra se nekoliko zanimljivih mečeva. Norič dočekuje Luton u meču koji bi mogao biti izuzetno efikasan. Svakako je očekivati da lider upiše pobjedu. Brentford je u velikoj krizi a izlazak iz krize tražiće protiv Roterama kući a realno je da slave.

Veoma važan meč igra Reding Veljka Paunovića. Trenutno petoplasirana ekipa očekaće pretposlednji Šefild Venzdej. Ovo su mečei gdje Reding mora slaviti ako želi bar u plej of dok svakako i gosti imaju motiv jer im gori pod nogama i djeluje da će teško opstati. Ne treba očekivati mnogo golova a jedan pogodak će vjerovatno odlučiti pobjednika.

Treba još izdvojiti i duel Svonsija i Midlzbroa gdje bi moglo biti zanimljivo. Ne briljiraju ni jedni ni drugi ali je mnogo bitan meč jer se Svonsi bori za direktnu promociju a Midlzbro se bori za ulazak u plej of.