XS
SM
MD
LG

Omoljičani jači za šestoricu igrača

Pojačanja FK Mladost (Omoljica) Nikolajev, Spaskovski, Pešterac, čuče Vučković, Kovač, Bodlović

Jesenji prvak Vojvođanske lige "Istok" Mladost iz Omoljice uspešno je završio prelazni rok i klubu su pristupili šestorica fudbalera Filip Pešterac, Ognjen Bodlović, Aleksej Nikolajev, Alesandro Vučković, Miroslav Kovač (Dinamo 1945) i Slobodan Spaskovski (Nemačka). Direktor kluba Dragan Lukić koji je zadužen za igrački kadar dao je svoj komentar i rekao:

- Doveli smo iskusne Spaskovskog i Pešterca i četvoricu mladih igrača tako da smo sada možda jači nego jesenas. Sigurno da će biti potrebno malo vremena da se tim uigra,ali verujem da će trener Ugljić to dobro pripremiti do početka drugog dela sezone.

Dobre igre i rezultati jesenac i bili ste najefikasnija ekipa da li možete to da ponovite na proleće.

- Svake godine smo pravili pomak oko sastava tima i igre i verujem da smo i sada pogodili oko novajlija i da ćemo biti bolji. Imamo obavezu da nastavimo sa dobrim rezultatima i da ne verujem ne bih ni radio ovaj posao - kažr Lukić.

Sa Dolinom ste stigli do Prve lige Srbije i sada vas očekuje teška borba da sačuvate prvo mesto na tabeli sa svojom Mladosti.

- Bila su to lepa vremena u Padini sa predsednikom Miroslavom Kovačem smo ostvarili nezabeležen uspeh i od Južnobanatske lige stigli smo do Prve lige. U našem klubu sada je došao sin Kovača koji je bonus i ima sedamnaest godina i od koga očekujem da će napraviti lepu fudbalsku karijeru. Imam dovoljno iskustva i znam da je sada sve u našim rukama i da moramo biti maksimalno spremni,jer će svi protiv nas sada igrati sa više motivacije i želje da nas pobede - kaže Lukić.

Nekoliko klubova je najavilo želju i borbu za ulazak u viši rang.

- Znamo i pratimo dešavanja i vidimo da su se svi dobro pojačali tako da će prvenstvo biti dosta ujednačeno i zanimljivo do poslednjeg kola. Sve je poznato i još tri ekipe Naftagas, Jedinstvo (BK) i Kikinda 1909 će pored nas biti glavni kandidati za prvo mesto i ponavljam nismo odustali od prvog mesta i borićemo se da ga sačuvamo do kraja sezone - rekao jeLukić.