XS
SM
MD
LG
28.11.2020 Administrator

SENZACIONALNO! FUDBAL U SRBIJI IMA NAJVEĆU ŠANSU IKADA: Ako ste fudbaler, sada ćete LAKO NAĆI KLUB! Brzo i efikasno, na jedan KLIK

Fudbalsku Srbiju uskoro čeka najveća promena u istoriji! Talentovani i kvalitetni fudbaleri, koji nisu dobili šansu, za nekoliko nedelja dobiće potpuno novu dimenziju svoje karijere, kakva dosad nije mogla da se zamisli.

Fudbaleri iz Srbije, a uskoro i širom sveta od sada će moći sami da kroje svoju sudbinu! Bez posrednika, bez muke i bez obzira na stepen takmičenja u kome su prethodno igrali, mogu da pronađu sebi vidno mesto u izlogu na tržištu igrača. Tako će ih klubovi, kao potencijalni poslodavci, lako pronaći, bez upliva "treće strane". Pred vama je LOVAC NA IGRAČE, odnosno aplikacija PLAYERHUNTER. Šta je PLAYERHUNTER - to je najveći pronalazak za sve srpske fudbalere ikada. To je velika, stopostotna šansa za naše igrače, ali i za srpski fudbal uopšte.

ULAGANJE - SKORO BESPLATNO! DA LI STE SPREMNI DA INVESTIRATE 399 DINARA ZA SVOJU KARIJERU

Sve što fudbaler treba da uradi jeste to da na ovoj aplikaciji napravi svoj profil, prijavi se jednim klikom na objavljene prilike i sačeka poziv kluba. Klubovi sa svih krajeva planete će moći, na jednostavan način, da ga pronađu i kontaktiraju.

Ovde možete napraviti vaš profil: https://playerhunter.test-app.link/oMTwP7jVvbb

O ČEMU JE REČ?

PLAYER HUNTER je inovativna digitalna platforma koja pomaže fudbalerima iz svih nivoa liga bilo gde na svetu da pronađu angažman, dok klubovima omogućava da dođu do igrača, kako za prvi tim, tako i za omladinsku selekciju.

Playerhunter je posebno razvio jedinstvenu aplikaciju u celom svetu koja omogućava igračima što bolji/ciljani pregled angažmana prilagođen njihovim igračkim kriterijumima i kvalitetima kao što su:

  • pozicija na kojoj igrač igra,
  • godine,
  • nivo lige,
  • lokacija, itd.

KAKO FUNKCIONIŠE?

Igrač preuzima aplikaciju dostupnu za Android i iOS telefone gde popunjava sve neophodne podatke kako bi što bolje bio skautiran od strane klubova.

Veoma je važno to da fudbaleri lako mogu da postave video materijale svojih dosadašnjih igara, najboljih poteza, golova... Od tog trenutka fudbaler postaje "vidljiv" svim klubovima!

Tada na scenu stupaju klubovi u potrazi za pojačanjima. Unošenjem parametara, kao što su pozicija na kojoj traže novog igrača, njegove godine i mnoge druge, kroz traženi filter prolaze sva imena fudbalera iz baze i klub dobija potencijalne "mete".

Jednim klikom igrač šalje prijavu direktno na adresu kluba, nakon čega klubovi pregledaju vaš profil i ukoliko im se svidite diretno stupaju sa vama u kontakt.

PLAYERHUNTER je time uspešno završio posao, spojio je zainteresovane strane, a ostalo je na igračima da pokažu svoje umeće uživo! Posebno je važno znati da ova platforma ne zahteva procenat od transfera, već samo mesečnu pretplatu.

Ona je trenutno na sniženju zbog BLACK FRIDAY akcije od čak 80 odsto i iznosi SAMO od 399 dinara! Ova ponuda važi samo DANAS i SUTRA.

PRIJAVI SE ODMAH - https://playerhunter.test-app.link/oMTwP7jVvbb
 

Zbog očigledne jednostavnosti i svrsishodnosti, PLAYERHUNTER je proglašen jednom od 50 najperspektivnijih sportskih kompanija na svetu. Njegove usluge već koristi više od 150 klubova iz Srbije i više od 600 iz celog sveta. Mnogim fudbalerima, ali i klubovima pomogao je da nađu sreću.

PREDNOSTI VIŠESTRUKE, ČAK I ZA NAJVEĆE KLUBOVE SVETA

Manje je poznato da čak i najveći klubovi nemaju razvijenu skauting mrežu širom sveta i da trenutno zavise od lokalnih agenata. Na ovaj način svi igrači dobijaju jednaku šansu da budu viđeni od strane kluba i budu otkriveni - kao što kaže selektor nacionalnog tima Srbije Ljubiša Tumbaković, a i mnogi drugi reputacioni ljudi iz sveta fudbala kao što su: Dušan Tadić, Saša Ilić, Bata Mirković, Dušan Savić, Pižon, Andrey Shevchenko, Cristian Fuchs, Andreas Ivanschitz, Manuel Ortlechner i još mnogi drugi KOJI PODRŽAVAJU PLAYERHUNTER projekat.
 


 

Preuzmi karijeru u svoje ruke i registrujte se ODMAH!

https://playerhunter.test-app.link/oMTwP7jVvbb

Samo u Srbiji Playerhunter je dobio zvaničnu podršku od Ministarstva sporta i od Sportskog saveza Srbije, dok je u svetu pobrao mnogobrojna priznanja i nagrade.

OBAVEŠTENJE ZA KLUBOVE. Besplatno objavite poziciju koju tražite ODMAH na:

https://playerhunter.com/#utm_source=Srbijasport.net&utm_medium=artical&utm_campaign=news

Lokalni klubovi koji traže igrače na Playerhunter-u su:

Crvena zvezda, Partizan, Čukarički, Radnički Niš, Napredak Kruševac, Metalac Gornji Milanovac, GFK Jagodina, GFK Dubočica, Loznica, Trayal Kruševac, Mladi radnik 1926 Požarevac i još mnogi drugi.

Internacionalni klubovi koji traže igrače i iz Srbije su:

Dynamo Dresden, Austria Wien, Rapid, CD Numancia, First Vienna i još mnogi drugi.

Još uvek si tu? Šta čekaš, klubovi te traže! Skini aplikaciju sada!

https://playerhunter.test-app.link/oMTwP7jVvbb