XS
SM
MD
LG

Radnik pred Kup utakmicu

Slavoljub Djordjević - šef stručnog štaba Radnika

Utakmicu 1/16 finala KUP-a Srbije Radnik odigrava u Novom Sadu, gde će snage odmeriti sa ekipom Kabela. Pred polazak ekipe put Novog Sada, trener Radnika izneo je očekivanja od ovog susreta, ukazujući na značaj nastupa u prvenstvu kao i na gust raspored mečeva, zbog čega će ovo putovanje preskočiti neki momci iz dosadašnje standardne postave:

„I pored toga što nam je prioritet prvenstvo idemo da odigramo utakmicu kupa da prođemo. Ono što će se samo razlikovati je to da ćemo odmoriti bar petoricu igrača koji su do sada izneli najveći teret, imali najviše minuta i moramo da ih odmorimo. Ostali prvotimci kreću na put i najverovatnije ćemo dati šansu igračima sa dosada manjom minutažom, da vidimo u kom su stanju i da li su konkurentni za standardni tim. Optimista sam, idemo sa ciljem da prođemo, pa šta bude“. – jasan je pred put trener Radnika, Slavoljub Đorđević, izuzetno respektujući protivnika:

„Ekipa Kabela je tim koji sigurno ulazi u Super ligu. Prvi su na tabeli Prve lige što pokazuje o kakvom se kolektivu radi. Očekuje nas dosta teška utakmica, ali ja verujem u ove momke i nadam se prolazu“.

Utakmica Kabel – Radnik igra se u sredu 21.oktobra na stadionu FK Kabela u Novom Sadu, a početak susreta zakazan je za 14:30 časova.