XS
SM
MD
LG

Pokrenuta je nova android aplikacija Sportlive Srbija - Sport za sve!

Sportski portal srbijasport.net je lansirao svoju novu aplikaciju Sportlive Srbija - "Sport za sve" za korisnike Android operativnog sistema. Naš portal je novom aplikacijom Sportlive Srbija omogućio svim sportskim radnicima, klubovima, čitaocima i navijačima da mogu na brz i jednostavan način prenositi uživo rezultate svojih klubova.

Zahvaljujući novoj aplikaciji Sportlive Srbija možete da učestvujete u praćenju uživo rezultata, tekstualnih prenosa utakmica vaših klubova i izveštavate o svim važnim detaljima sa utakmice.

Aplikacija nije ograničena na rang takmičenje, kao ni kategoriju takmičenja, mogu se uživo prenositi svi rezultati, od petlića do seniora.

Da bi koristili Sportlive Srbija aplikaciju potrebno je da imate registrovan korisnički nalog na našem portalu, a nakon toga iz aplikacije zatražite odobrenje za prenose.  

Prednost pri korišenju nove aplikacije će imati naši dugogodišnji saradnici, klubovi i savezi. Oni koji su revnosno godinama sa nama radili i promovisali svoj klub i svoju sredinu.

Naša aplikacija je dostupna u Google Play prodavnici i možete je preuzeti sa sledećeg linka: Aplikacija Sportlive Srbija

Uputstvo za korišćenje aplikacije Sportlive Srbije možete pogledati na ovom linku: Sportlive Srbija - uputstvo