XS
SM
MD
LG

U Inđiju stiže Crvena zvezda

Inđija - Crvena Zvezda, arhiva

Retki su bili sustreti fudbalskih klubova iz Inđije sa Crvenom zvezdom. A oni prvenstveni su možda samo potajno sanjani. Ti sni su se obistinili pre jedne decenije, ali taj san je kratko trajao, samo jednu sezonu. I tako posle te decenije iščekivanja stigla je ova sezona koja je u svetu nažalost obeležena sa pandemijom korona virusa, ali će za Inđiju ostati upamćena kao sezona u kojoj zeleno beli naspram sebe po treći put imaju za rivala, sada već starog – novog šampiona Srbije, Crvenu zvezdu.

Tu velikih tajni nema za Inđiju fudbalski praznik, a to potvrđuju i reči sportskog direktora Ivana Ivovića,

Još jedan praznik fudbala za Inđiju, treći put ove sezone odmeravamo snage sa jednim od dva naša najveća kluba i to je za ans poseban događaj. Predhodna dva meča su bila na veoma visokom nivou i uspeli smo da ispariramo našem šampionu države. Iskreno  za mene je najbitnije da pružimonaš maksimum i da hrabro uđemo u ovu utakmicu. U mečevima sa Zvezdom jednostavno nemožemo ništa sa izgubimo. Jasno je da svi očekuju prolazak Zvezde u polufinale kupa i eventualno iznenađenje bi bilo više nego istorijski za Inđiju. I tu se krije naš motiv“.

Utakmica se igra u utorak sa početkom od 17 časova. Pristup gledaocima na tribine će biti po prvi put od nastavka takmičenja omogućen. Međutim u strogo kontrolisanom broju i uslovima boravka na tribinama.