XS
SM
MD
LG

Luka Simonović odlučio pobednika u derbiju

Fudbaleri vojvođanskog ligaša Mladosti iz Omoljice pod vođstvom trenera Dušana Đokića u meču protiv komšija iz Starčeva  pred svojim navijačima ostvarili su vrednu pobedu sa kojom ostaju u trci za prvo mesto. Posle teške pobede svog tima trener Đokić ima reči samo pohvale i kaže:

-„Posebno mi je drago zbog igrača, oni su zaslužili mnogo ranije da prelomimo meč, ali na kraju je ispalo dobro po nas. Ovaj tim ima kvalitet i to je pokazao kada smo dva puta stizali prednost gostiju i uspeli da osvojimo tri boda.“-

U preostala dva kola prvo sledi gostovanje u Elemiru i dočekujete na svom terenu Kikindu.

-„Oba rivala su kvalitetna i biće nam teško, ali verujem u svoje igrače i ukoliko pruže svoj maksimum možemo se nadati dobrim rezultatima. Prvo razmišljamo i spremamo se za najteže gostovanje ove jeseni u Elemir  koji ima odličnu ekipu sastavljenu od dobrih igrača. Njihovi rezultati i pozicija na tabeli to i pokazuje i sada su trenutno drugi na tabeli.“- kaže Đokić.

Dobre partije ove jeseni pruža  Luka Simonović koji je pored dobre igre bio strelac u završnici meča sa Starčevcima.

-„Zadovoljan sam, ne samo zbog svog gola već zbog dobre igre celog tima i osvojena tri boda. Dobro smo se spremili za ovaj meč i dogovor iz svlačionice odradili smo na najbolji način. Žao mi je što tokom cele jeseni nismo imali dovoljno sreće, ali nam se sve vratilo na ovom meču.“-

Posle ove pobede ostali ste na pet bodova od prvoplasirane ekipe na tabeli.

-„Dosta faktora je uticalo što nismo osvojili  više bodova, ali smo sa ovom pobedom pokazali pravo lice i posle ovog kola ostali smo na istom rastojanju od klubovima koji se nalaze u gornjem delu tabele. U preostala dva kola želimo da osvojimo što više bodova i da zadržimo korak sa ekipama koje će se boriti za ulazak u srtpsku ligu.“- završio je Simonović.

Fudbaler Luka Simonović