XS
SM
MD
LG

Ostaje žal za celim plenom

Propustili priliku da se vrate iz Beograda s celim plenom

Da je neko pre utakmice vaterpolistima Bečeja ponudio podelu plena u Beogradu protiv TAŠ-a, verovatno je da bi prihvatili takav ishod. Međutim, posle utakmice, koja je završena nerešenim rezultatom 11:11 (0:4, 3:1, 4:4, 4:2), ostaje žal za celim plenom.

- Razočaran sam iz više razloga. Otvorili smo utakmicu izvanredno i prvu četvrtinu završili s četiri gola prednosti. Ali, onda počinju da se dešavaju stare greške i rival je polako pristizao. Razumem da se to dešavalo zbog pada snage, pošto imamo igrače koji zbog studiranja nisu u mogućnosti da budu sa ostalima na treninzima, ali me zabrinjava što kod pojedinaca vidim sa im nedostaje voljni momenat. A kad je tako, onda je pad neminovan. Imali smo u samom finišu priliku da, ipak, pobedimo, ali napad tri prema dva nije materijalizovan. Šteta, prema dešavanjima u vodi morali smo da pobedimo. Sada nam predstoji ključni okršaj sa Valjevcima pred našim navijačima, rekao nam je po povratku iz Beograda trener Bečejaca Goran Krstonošić.

U legendarnom bazenu Tašmajdan, kapicu Bečeja nosili su sledeći igrači: Murašov, Velimirov, Čavić, Ćurčin 3, Katić 2, Mesaroš 2, Pantić, Perić 1, Kovačev, Šašin 1, Jović, Korovljev 2, Bušić, Krstonošić.

Utakmica sa Valjevom igra se u subotu, 16. novembra, od 20 sati u plivalištu zatvorenog bazena OSC „Đorđe Predin Badža“. Biće to predposlednja utakmica prvog dela prvenstvene trke Prve A lige Srbije, a nedelju dana kasnije predstoji momcima sa Tise gostovanje u Beogradu i utakmica Banjicom.