XS
SM
MD
LG

Fantazi: Najava osmog kola

Pred nama je osmo kolo Premijer lige pa je red da se osvrnemo na Fantazi.

MOJA EKIPA

Povreda De Brujnea i relativno dobar meč kući Sitija, dovelo je do toga da ubacim Bernarda Silvu. Pored toga ubacio sam Kresvela umjesto Mija. Imam para taman da mogu vratiti KDB-a kad se oporavi a to je vjerovatno od sledećeg kola.

Moja ekipa za ovo kolo

Rajan protiv Totenhema teško može do CS ali bar će imati odbrana. Otamendi protiv Vulvsa ima realne šanse za CS a ko zna, uvijek može nešto u skoku uraditi i dati neki gol. Lundstrom igra kod Votforda i ovo je kolo gdje ga treba ubaciti jer je Votford očajan a ne gubite mnogo. Pored izmjene oko KDB-a, ubacio sam umjesto Bena Mija Arona Kresvela. Kresvel protiv Palasa ima realnu šansu za bodove a i u sjajnoj je formi.

Vezni red je doživio promjenu. Bernardo Silva bi morao igrati u odsustvu De Brujnea a protiv Vulvsa svakako može do bodova. Son protiv Brajtona djeluje kao čak i opcija za kapitena. Salah i Medison idu jedan na drugoga pa navijam za golove i dobre partije obojice. Maunt možda ovo kolo bude loš jer je nezgodno gostovanje.

Puki igra vjerovatno zadnji meč i nakon ovog kola ga vadim. Protiv Vile može donijeti bodove. Obamejang je ozbiljan kandidat za kapitena jer će Arsenal sigurno dati 2-3 gola Bormutu.

IZBOR KAPITENA

Idem ipak sa Salaho. Međutim, nije toliko dobra opcija na prvu. Lester igra sjajno ali djeluje mi da bi stvarno moglo biti mnogo golova tu. Ne nužno 5-0 za Liverpul ali recimo 3-2 za njih je neka utakmica kakvu očekujem. Zato mi je Salah opcija.

Druga idealna opcija je Obamejang. Očekujem da Siti rutinskije dobije Vulvse ali sa manje golova nego Arsenal Bormut. Zato mi je on ispred Sterlinga i Aguera. Opcije jesu i Totenhemovci ali sigurnije je ići na Salaha, Aubu, Sitijevce.

PREDLOŽENI IGRAČI

-Kanselo je moj prijedlog za ovo kolo. Očekujem da konačno starta. Vrijeme je da odigra bar jednu utakmicu a ovo je nekako idealna za njega.

-Bukajo Saka je drugi prijedlog. Ofanzivni vezni Arsenala za 4,5m je zaista dobra instant opcija.

-Treći prijedlog je onaj kojeg sam ubacio - Aron Kresvel.

BITNE NAPOMENE

-Beljerin sve bliže da počne utakmicu u Premijer ligi. Ako ne u ovom, onda u sledećem kolu.

-KDB propišta ovo kolo ali bi za anredno trebao biti spreman.

-Junajted ima problema sa povredama. Pogba, Marsijal, Šo, Bisaka. Možda se isplati probati sa Tuanzebeom ovo kolo. 

To je to za ovu najavu. Srećno svima u ovom kolu.