XS
SM
MD
LG

Kozara lako pala

Krupa - Kozara

U utakmici 7. kola I Lige Republike Srpske odigranoj danas u Krupi na Vrbasu domaća Krupa savladala je Kozaru sa 3-0.

Loše je počelo po fudbalere Kozare, već u 5. minuti domaćin preko Golubovića koji izlazi sam pred Modića dolazi u vođstvo od 1-0. Samo pet minuta kasnije, Batar neoprezno u šesnaestercu Kozare ruši Lukića i sudija Đorđić pokazuje na bijelu tačku. Siguran je Dujaković i Krupa povećava vođstvo na 2-0. Uspijevaju fudbaleri Kozare da se oslobode pritiska i uzvraćaju preko Kukića, koji dobro šutira sa ivice šesnaesterca, ali lopta odlazi zamalo preko gola. Ponovo je Kukić u prilici nekoliko minuta kasnije, ali ne uspijeva zahvatiti loptu. U 28. minuti Popović jako šutira sa petnaestak metara, ali je neprecizan. U 32. minuti Lukić glavom zamalo prebacuje Modićev gol, da bi minut kasnije isti igrač na ubačenu loptu vješto uklizao i postigao gol za vođstvo Krupe od 3-0, rezultat s kojim završava prvo poluvrijeme.

U drugom poluvremenu domaći fudbaleri vješto čuvaju rezultat, dok fudbaleri Kozare pokušavaju da dođu do počasnog pogotka. Mikatek pokušava neuspješno iz slobodnog udarca u 62. minuti. Uzvraća Kozara, odlično centrira Lolić, ali Babić ne uspijeva da skrene loptu u mrežu Krupe. U 67. minuti Babić i Gavrić dobro kombinuju, ali odbrana Krupe izbija loptu iz svog šesnaesterca. U 71. oboren je na ivici šesnaesterca Glišić, koji zatim izvodi slobodn udarac, a lopta prolazi tik iznad prečke Kolakovog gola. Nisu se predavali fudbaleri Kozare, mnogo bolje su odigrali drugo poluvrijeme ali rezultat se ne mijenja do kraja i nije im preostalo ništa nego da fudbalerima Krupe čestitaju zasluženu pobjedu.

Sljedeće subote 28. 9. 2019. godine igraju se utakmice 8. kola I lige Republike Srpske. Kozara će na Gradskom stadionu u Gradišci dočekati Slaviju iz Istočnog sarajeva. Utakmica počinje u 16 časova.

Krupa - Kozara 3:0 (3:0)

FK Krupa (Krupa na Vrbasu): Kolak V., Lukić J., Dujaković N. (od 55. min. Guskić P.), Palić K., Bilal A., Filipović M. (od 46. min. Puzigaća B.), Maksimović S., Miketek J., Mandić N. (od 63. min. Modić M.), Golubović M., Nikolić L., trener Marić Z., nisu igrali: Bajić A., Modić A., Blažević E., Šipovac D.

FK Kozara (Gradiška): Modić S., Bubić Ž., Babić N., Hamzić A., Lolić D. (od. 74. min. Đurić L.), Kukić M. (od 53. min. Gavrić N.), Glišić D., Jandrić S. (od 62. min. Milić D.), Babić Ni., Batar B., Popović A., trener Žerić N., nisu igrali: Bradić D., Sladojević M., Kukavica A.

Fotosi: