XS
SM
MD
LG

Ekipa Brza hrana "Vajat'' pobednik memorijalnog turnira u Dublju

Memorijalni turnir Veroljub Pecić Verba u Dublju

 

U naseljenom mestu Dublje završen je memorijalni turnir u malom fudbalu ‚‚Veroljub Pecić Verba'',posle polufinalnih utakmica počela je kiša pa je finale bilo pod znakom pitanja, ipak ekipe su nastavile do kraja i pokazale tehnikom i kvalitetom da su zaista najbolje na turniru.

Bile su to ekipe Brza Hrana ‚‚Vajat iz Trstenika i Brza hrana‚‚Keops'' iz Vrnjačke Banje,bolja u ovom susretu bila je Brza hrana ‚‚Vajat'', pobedila sa 2:1 i osvojila pehar turnira i nagradu u iznosu od 75.000 dinara.

Drugoplasiranoj ekipi Brza hrana ‚‚Keops'' pripala je nagrada u iznosu od 15.000 dinara a trećeplasirana ekipa dobila je nagradu od 6.000 dinara.

Proglašeni su i najbolji igrač turnira Vlada Čeperković,najbolji strelac je Predrag Vasić a najbolji golman je bio Dragan Župac. Nagrade je uručio Mikica Vidaković predsednik Saveta MZ Dublje i član Opštinskog veća Trstenik.

Utakmice na ovom turniru sudile su sudije iz Kruševca Bojan Mijić i Dušan Stojanović,svake večeri susrete je posmatralo preko 150 gledalaca. Posetioci su imali priliku i da popiju po neko hladno piće, bile su tu i kokice,a onima koji su bili gladni hamburgere su omogućavali Suza Burgić i Saša Giljen iz trsteničkog restorana Brza hrana ‚‚Vajat''. Turnir je protekao bez problema a organizator je bio FK ‚‚Kamenorezac 76'' a pokrovitelji su bili opština Trstenik i MZ Dublje uz veliku i značajnu podršku sponzora.