XS
SM
MD
LG

Čolo kupuje kod Zidana

Foto: pinterest.com

Madridski Atletiko je otvorio prijelazni rok angažovanjem iskusnog štopera Felipea iz Porta, nakon njega je doveden Markos Ljorente iz gradskog rivala Reala, za oko 40 miliona eura.

Sinoć je stigla potvrda da su "Kolćonerosi" platili otpusnu klauzulu u ugovoru supertalentovanog Žoaa Feliksa, koji će na "Vanda Metropolitanu" zamineniti Antoana Grizmana, koji je na izlaznim vratima kluba.

Ne planira Atletiko da stane, kako prenosi "Kadena Ser", sada će pokušati da dovedu još jedno pojačanje sa "Santijago Bernabeua", poslali su ponudu za kolumbijskog reprezentativca Hamesa Rodrigeza.

Napoli je navodno već u pregovorima sa sjajnim fudbalerom, ali Atletiko ne odustaje.

Ipak, španski mediji prenose da bi angažovanje Rodrigeza mogla da bude "komplikovana operacija", kako bi ekipa iz Madrida morala da proda Vitola i Anhela Koreu.

Neće ih to sasvim sigurno natjerati da odustanu, izgleda da bi "Ćolo" Simeone mogao da pokvari planove Napoliju, koji je blizu toga da sa Realom dogovori pozajmicu sa obaveznim otkupom.

Loša vijest za "Jorgandžije" je i to što je Rodrigez tokom karijere dvaput sarađivao sa trenerom Napolija Karlom Anćelotijem, dvojac ima odličan odnos i vjeruje se da je to najveća prednost ekipe sa "San Paola".

Izvor: AntenaM