XS
SM
MD
LG

Ognjen Vranješ u Aek-u

Stojan i Ognjen Vranješ

Nakon jednogodišnje ni malo prijatne epizode u belgijskom Anderlehtu, nekadašnji bh fudbalski  reprezentativac  Ognjen Vranješ je spakovao kofere i vratio se u Grčku. Povratak u Aek je čini se najbolji potez igrača koji he zadnjih meseci bio češće na stranicama žute štampe nego na terenima i utakmicama.

Anderleht je želeo da  Vranješa proda po svaku cenu, a njegov nekadašnji klub iz Grčke je jedva čekao da ga vrati., Svojim igrama i odnosom prema dresu Aeka postao je bio ljubimac navijača, a čini se da je i Vranješu ovakav razvoj situacije najviše i odgovarao.

-Jedva sam čekao da se sve ovo završi i da se vratim u svoju drugu kuću. Zna se koliko volim klub i jedva čekam da se opet nađem na terenu u žuto crnom dresu, rekao je odmah nakon potpisivanja ugovora sa starim klubom Ognjen Vranješ.

Potpisivanju ugovora Ognjena i Aeka prisustvovao je i stariji brat Ognjenov, inače prvotimac banjalučkog Borca Stojan . Ekskluzivno za naš sajt poslali su nam i fotografiju. Šta drugo reći nego poželeti Ognjenu da se fokusira na fudbalski teren i u Aeku pruži partije koje su ga dovele do pozicije klupske ikone.