XS
SM
MD
LG

Sramota i bruka

Foto: Screenshot: Youtube

U napadu na košarkaše Crvene Zvezde i trenera Milana Tomića učestvovali su trojica sinova visokih funkcionera DPS-a, Mevludina Nuhodžića, bivšeg gradonačelnika Pljevalja Filipa Vukovića i Milana Roćena, saznaje Borba.

Snimak napada, u momentu kada su igrači izlazili na parket dvorane Morača, već je predat MUP-u Srbije, koji radi na identifikaciji svih napadača.

Kako saznajemo, jedan od mladića koji je pljuvao igrače Zvezde je sjedio u prvim redovima, koji su namijenjeni funkcionerima vladajuće koalicije i ljudima bliskim režimu. Riječ je o Amaru Nuhodžiću, sinu Mevludina Nuhodžića.

“Sin jednog aktuelnog ministra, koji je visoko pozicioniran u DPS-u, je među prvima utrčao na parket i krenuo da pljuje igrače Zvezde. Zatim su to isto uradili joše neki mladići koji su sjedjeli na parteru. Sve to se dešavalo pred očima funkcionera komapnije Voli i Budućnosti, a nedaleko odstle je sjedio i jedan aktivni policijaki funkcioner koji takođe nije reagovao”, saznaje Borba nakon uvida u snimak.

Među napadačima su bili i sinovi još nekih funkcionera DPS-a.

Kako saznajemo, kompletan materijal je oredat MUP-u Srbije koji će od kolega u Podgorici, tražiti identifikaciju svih lica koja su ičestvovala u napadu na delegaciju Crvene Zvezde.