XS
SM
MD
LG

Nole ispao u singlu ali se plasirao u polufinale dubla

Novak Đoković bio je polovičan protekle noći na Indijan Velsu. U paru sa Fonjinijem prošao je u polufinale dok je u pojedinačnoj konkurenciji eliminisan od Kolšrajbera.

Duel sa Nijemcem, Nole je trebao odigrati u ponedeljak. Međutim, kiša je taj meč odložila pa se igralo noćas. Đoković je tokom cijelog meča bio nonšalantan. Djelovao je to jedan od onih mečeva gdje favorit igra sa pola gasa samo da se provuče u prvim rundama jačih turnira. Međutim, Nole se nije provukao. Blijedo izdanje najboljeg tenisera svijeta kaznio je iskusni Nijemac i dva puta po 6-4 došao do pobjede.

Međutim, Nole i dalje ima šansu za trofej. On i Fonjini prvi su polufinalisti dubla. Oni su u uzbudljivom meču izbacili Rohera i Tekaua sa 2-1. Prvi set otišao je do taj brejka a tamo su bolji bili Srbin i Talijan. Roher i Tekau su uzvratili u drugom setu dobivši ga sa ubjedljivih 6-2. U trećem setu igrao se super taj brejk. Tu su Nole i Fabio imali vodstvo 6-1. Roher i Tekau su vezali četiri poena i prišli na 6-5. Ipak, Srbin i Talijan su do kraja napravili novu seriju i sa 10-6 dobili su treći set.

Nole i Fabio će u polufinalu igrati protiv pobjednika meča Marah/Pavić - Venus/Klasen koji je na programu večeras.

Foto: Tennis World USA