XS
SM
MD
LG

SAS u veoma neizvesnoj utakmici ostvario pobedu protiv Požarevca

Fudbaleri SAS-a u okviru 13. kola Druge futsal  lige pred domaćom publikom u Kristalno0j dvorani  savladali su ekipu Požarevca rezultatom 2:1.

Prvih 10 minuta igre proteklo je u ujednačenoj igri na obe strane da bi pet minuta kasnije na asistenciju Gostojića, Milašinović postigao gol za vođstvo gostiju. Iskusni Tomin minut kasnije sa 16 metara postiže efektan gol za izjednačenje.

U drugom poluvremenu Živanov u 24. minutu izvodi korner, nabacuje loptu Tominu, koji je iz prve hvata na volej  i sa 15 metara postiže svoj drugi gol na utakmici za preokret i vođstvo od 2:1. Do kraja utakmice vodila se rovovska bitka sa dosta čvrstom igrom na obe strane, ali bez promene rezultata.

U sledećem kolu fudbaleri SAS-a igraju u gostima protiv Pirota.

KFM “SAS”:Rodić Đuro, Živanov Stefan, Arantinović Igor, Tomin Aleksandar, Delić Savo, Mandić Aleksandar, Rašić Darko, Lojpur Branislav, Vukoje Ivan, Milićev Nemanja, Škorić Aleksa, Nišević Dušan i Kulić Nenad.

KFM “POŽAREVAC”: Jović Marko, Jevremić Marko, Nikolić Dušan, Gostojić Nikola, Milašinović Nikola, Živadinović Vladimir, Mitrović Nemanja, Ranđelović Andrija, Drakulić Aleksandar, Radisavljević Stefan, Milovanović Nikola.