XS
SM
MD
LG

Završen memorijalni turnir "Zoran Ivanović" u Trsteniku

Na igralištu za male sportove u dvorištu Osnovne škole ‚‚Sveti Sava'' u Trsteniku 2 ili kako ga mnogi zovu Pejovac, završen je veoma posećen memorijalni turnir u malom fudbalu ‚‚Zoran Ivanović''.

Ovaj turnir organizovali su zajedno opština Trstenik, MZ Trstenik 2 i FK Gradina. U velikom finalu prikazan je odličan fudbal, sastale su se najbolje ekipe na ovom turniru ‚‚Brza hrana Vajat'' je bila bolja i pobedila MZ Trstenik 2 rezultatom 5:1.

Pobednički pehar uručio je ekipi ‚‚Brza hrana Vajat'' Ljubiša Marković zamenik predsednika opštine Trstenik, a nagrade drugoplasiranim ekipama na turniru uručio je Rašo Lešević predsednik MZ Trstenik 2 i predsednik Sportskog saveza Trstenik.

Završne večeri turnira prisutni su odali poštu tragično nastradalom Zoranu Ivanoviću, koji je svoj mladi život dao na Kosovu i Metohiji tokom agresije NATO pakta na našu zemlju i na spomen česmu koja je izgrađena u njegovu čast, vence i cveće položili su predstavnici opštine Trstenik, Zoranova porodica, predstavnici MZ Trstenik 2, prijatelji i drugovi.

U svom obraćanju prisutnima tim povodom Ljubiša Marković zamenik predsednika opštine Trstenik, rekao je da se ovakvi događaji ne smeju nikada zaboraviti, treba ih uvek obeležavati kao što je to i do sada činjeno, u znak zahvalnosti i podsećanja na jednog divnog mladića koji je svoj život dao za odbranu otadžbine.

Na ovom memorijalnom turniru učestvovale su 24 ekipe, zahvalnice su uručene brojnim donatorima i privrednicima koji su dali veliki doprinos u organizaciji turnira koji je protekao bez problema.

Memorijalni turnir Zoran Ivanović u Trsteniku 2