XS
SM
MD
LG

Završen je majski nagradni ciklus TifoBet virtuelne kladionice

Pobednik majskog ciklusa TifoBet virtualne kladionice - "Tipuj najveću kvotu!" je takmičar miroslavpfc koji je ostvario profit  4.764​​ poena i osvojio nagradni vaučer u vrednosti od 3.000 RSD za kupovinu u prodajnim objektima INTERSPORT-a.

Drugo mesto u majskom ciklusu je osvojio takmičar Milan C. koji je ostvario profit 3.975​ poena i osvojio nagradni vaučer u vrednosti od 2.000 RSD za kupovinu u prodajnim objektima INTERSPORT-a.

Treće mesto u majskom ciklusu je osvojio takmičar Rista​ koji je ostvario profit 2.936​​ poena i osvojio nagradni vaučer u vrednosti od 1.000 RSD za kupovinu u prodajnim objektima INTERSPORT-a.

Čestitamo dobitnicama i zahvaljujemo im se na učešću, kao i ostalim učesnicima virtuelne kladionice TifoBet - Tipuj najveću kvotu!

Očekujemo nagrađene takmičare da nas kontaktiraju putem zvaniče mail adrese office@srbijasport.net, kako bismo se dogovorili u vezi preuzimanja nagradnih vaučera.

U toku junskog i julskog ciklusa TifoBet virtualne kladionice biće organizovana nova igra TipoNiz za vreme Svetskog prvenstva u Rusiji, koja će zameniti dosadašnja tipovanja u igri "Tipuj najveću kvotu!". Uskoro opširnije…

Učestvujte i dalje u TifoBet virtuelnoj kladionici i osvojite brojne vredne nagrade!