XS
SM
MD
LG

Slavoljub Muslin posetio letnji fudbalski kamp "daj gol" u Aranđelovcu

Letnji Fudbalski kamp “Daj gol” koji se održava po prvi put ove godine u Aranđelovcu posetio je u petak 24.juna aktuelni selector fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin.

Ovaj kamp je otvoren u subotu 19.juna a njegov organizator jesportski centar ’’Ivančević’’ , čiji je vlasnik veliko golmansko i trenersko ime Radmilo Ivančević. 

Slavoljub Muslin u društvu polaznika letnjeg fudbalskog kampa "Daj gol" u Aranđelovcu

Prilikom posete kampu Muslin je poručio dečacima da vredno rade i treniraju te da se nada da će jednog dana i nekoga od njih videti u reprezentaciji Srbije. Polaznicima kampa uručene su diploma za primereno vladanje , uložen trud i pokazano fudbalsko znanje i veštine a dečaci su u stidljivom ali prijatnom tonu odgovarali na pitanja Slavoljuba Muslina o tome na kojoj poziciji igraju u ekipi , ko sui m Fudbalski uzori i kako su se proveli u Aranđelovcu u predhodnih nekoliko dana…

Kamp je inačenamenjen dečacima uzrasta od 8 do 14 godina , a ovog leta planirana je samo jedna smena koja se završava u ponedeljak 27.juna.

Kamp su već posetili aktuelni trener šampiona Srbije , Crvene Zvezde , Miodrag Grof Božović kao i trofejni trener Partizana Ljubiša Tumbaković , te velika legenda crveno belih Dušan Savić , kao i mnogi drugi.

Prema rečima idejnog tvorca letnjeg kampa "Daj gol" , Radmila Ivančevića , kamp će dati šansu svim mladim dečacima sa područja Centralne i Zapadne Srbije , a on će svojim autoritetom i dugogodišnjim iskustvom , zahvaljujući i odličnim poznanstvima sa svojim sportskim prijateljima nastojati da kroz ovaj , ali i druge slične kampove i fudbal , kome je posvetio ceo svoj život , u Srbiji u bližoj budućnosti , ima rezultate kakve imaju drugi kolektivni sportovi , poput:košarke , rukometa , odbojke , vaterpola ...

Prilog Regionalne Radio Televizije "Sunce" iz Aranđelovca