XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Slatina nadigrala „Kablove“

Fudbaleri Slatine osvojili su nova tri boda pred domaćom publikom pobedivši ekipu „Kablova“ 3:1 (1:0)  u 3. kolu Pomoravsko-Timočke zone.

Ekipa iz Slatine došla je do prvog pogotka u 10.minutu kada je precizan sa bele tačke bio Čaurević. „Žuti“ su dominirali na terenu, gosti u prvom delu igre gotovo da nisu imali ni jedan šut ka golu domaćina.

Drugo poluvreme donelo je ravnopravniju igru. Dimitrijević je iskoristio ne pažnju slatinske odbrane i u 70.minutu poravnao rezultat 1:1. Maletić je potom Slatini doneo prednost, pet minuta kasanije 2:1. Stojanović je u 85.minutu postavio konačni rezultat iz slobodnog udarca 3:1.

Glavni sudija Darko Antić iz Jagodine imao je pune ruke posla. Podelio je po dva žuta kartona na obe strane i u 76.minutu isključio trenera gostujuće ekipe Radeta Došenovića.

Trener „Kablova“ nezadovoljan suđenjem i brojnim prigovorima arbitrima i domaćoj klupi morao je da napusti teren i ostatak utakmice prati sa tribina.

Fudbaleri Slatine posle ove pobede nalaze se na drugom mestu zonaške tabele. Iduće nedelje „Žuti“ gostuju ćuprijskoj „Moravi“.

Fudbal Fudbal Pomoravsko-Timočka zona Slatina Kablovi